fbpx

COVID-19 maatregelen
Nationale Sport Vakbeurs

Op basis van de huidige ontwikkelingen hanteren wij tijdens Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ een aantal belangrijke maatregelen. Juist in deze periode is het belangrijk om als sportsector samen te komen. Echter, dit doen wij alleen als de sportbeurs voor iedereen veilig en verantwoord kan plaatsvinden. We vragen alle aanwezigen om de volgende maatregelen goed door te nemen en aan te houden:

Voor de sportbeurs

Online voorregistratie

In verband met onze Corona maatregelen vragen wij om jezelf vooraf met jouw contactgegevens te registreren voor een gratis bezoek aan de beurs.

Blijf thuis bij klachten

Heb je klachten zoals verkoudheid, verhoging of verlies van smaak en geur? Blijf dan alsjeblieft thuis i.v.m. de gezondheid van anderen.

Voorbereiding

Op onze website is het gehele beursprogramma, de beursplattegrond en de deelnemerslijst te vinden. Zo kun je een bezoek vooraf inplannen.

Tijdens de sportbeurs

1,5 meter afstand

Bewaar te allen tijde 1,5 meter afstand met exposanten en overige bezoekers.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact plaatsvinden. Schud dus geen handen bij een begroeting.

Verplichte looproute

Over de gehele beursvloer hanteren wij een verplichte looproute. Je komt langs iedere stand, het hoofdpodium en het kennistheater.

Aantal bezoekers

Wij monitoren continu het aantal bezoekers. Hierbij houden wij de richtlijnen van de (regionale) overheden aan.

Handhygiëne

Verspreid over de gehele beursvloer vind je desinfecterende handgel. Wij vragen bezoekers om regelmatig de handen te wassen.

Desinfectie

De stands van exposanten en drukbezochte oppervlaktes van de beurs worden regelmatig gedesinfecteerd.

Cashless betalen

Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hanteren wij enkel cashless betalingen via pinpas of creditcard.

Vragen over onze maatregelen?
We doen er alles aan om de edities van de Nationale Sport Vakbeurs ook dit jaar zo verantwoord mogelijk te organiseren. Heb je vragen over de maatregelen of wil je meer weten over de edities dit jaar? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@nationalesportvakbeurs.nl.

Official partners