De Nationale Sport Vakbeurs gaat ‘On Tour’ in Zwolle

In november 2019 vond alweer de 8ste editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Het is weer een groot succes geweest! Elk jaar worden ruim 7.000 bezoekers geïnspireerd door o.a. de aanwezigheid van meer dan 230 dienstverleners en leveranciers uit de  Nederlandse sportwereld.  Een unieke combinatie van kennisdeling en entertainment zorgt voor een interactieve en sterke programmering.

Extra editie in Zwolle!
Wegens dit succes heeft de organisatie ZPRESS Events besloten de beurs uit te breiden met de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ editie in de IJsselhallen in Zwolle. Lion Blok en Timo Lemmens, organisatoren van de Nationale Sport Vakbeurs, geven aan erg trots te zijn op deze stap.

Zelfde concept, andere locatie
Blok zegt: ‘Met deze stap spelen wij in op de vraag vanuit de markt om de Nationale Sport Vakbeurs beter bereikbaar te maken voor gemeenten en sportverenigingen uit het noordoostelijke deel van Nederland’. Op de vraag of het concept van de beurs anders is dan in Gorinchem, reageert Lemmens: ‘Het concept is grotendeels hetzelfde: het blijft een inspirerende, interessante en gezellige beursdag met ruim 80 gerenommeerde leveranciers/dienstverleners uit de sportwereld’.

De Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ vindt plaats op woensdag 13 mei 2020.
De beursdag vangt aan om 12:00 uur en eindigt om 21:00 uur onder het genot van een hapje en een drankje.

De Evenementhal in Gorinchem, waar het hoofdevenement dit jaar op 11 en 12 november plaatsvindt, blijft de vaste thuisbasis van de Nationale Sport Vakbeurs.

Creative Developer › Head of Digital