De Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ in IJsselhallen Zwolle verplaatst naar 16 september 2020

Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat de Nationale Sport Vakbeurs een extra editie krijgt in de IJsselhallen Zwolle. Wegens de huidige coronacrisis heeft de organisatie besloten deze editie te verplaatsen van woensdag 13 mei naar woensdag 16 september 2020.

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is besloten deze editie te verplaatsen. De nieuwe datum van de ‘On Tour’ editie is dus woensdag 16 september 2020. Een belangrijk moment voor sportverenigingen. “In ons programma staan altijd actuele onderwerpen centraal. Onze kennispartners zullen bezoekers zo goed mogelijk informeren over mogelijke oplossingen voor de gevolgen van deze coronacrisis”, aldus eventmanagers Lion Blok en Timo Lemmens van ZPRESS Events.

De organisatie is dan ook nog steeds erg trots op deze extra editie! Lemmens zegt hierover: “We kregen steeds meer de vraag om de beurs beter bereikbaar te maken voor gemeenten en sportverenigingen uit noordoost Nederland. Deze extra editie zorgt ervoor dat ook de regio’s in dit deel van het land op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.”

De Evenementhal in Gorinchem, waar het hoofdevenement dit jaar op 11 en 12 november plaatsvindt, blijft de vaste thuisbasis van de Nationale Sport Vakbeurs.

Op de vraag of het concept van ‘On Tour’ anders is dan in Gorinchem, reageert Blok: “Het concept is grotendeels hetzelfde: het blijft een inspirerende, interessante en gezellige beursdag met ruim 80 leveranciers/dienstverleners uit de sportwereld.”

Aan inspiratie is inderdaad geen gebrek! Er zijn een aantal grote namen aanwezig bij de beurs in Zwolle. Denk aan voetbaltrainers Henk de Jonge (SC Cambuur) en Arne Slot (AZ) én oud-FC Groningen directeur Hans Nijland.

De gratis toegangstickets voor de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ in de IJsselhallen Zwolle zijn vanaf vandaag te bestellen via: www.nationalesportvakbeurs.nl.

Creative Developer › Head of Digital