fbpx

Nationale Sport Vakbeurs | Gorinchem

10 november 2021 | 10:00 uur – 17:00 uur

Onze vaste thuisbasis

Op 10 november 2021 vindt de 10de editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op deze beursdagen is er een sterk inhoudelijk programma met interessante kennissessies, amusement met bekende gezichten in de sport en sportieve activiteiten. Alle bezoekers en exposanten delen dezelfde passie: sport!

12000

Beursvloer (m2)

7000

Bezoekers

200

Bedrijven

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs staat het netwerken en het delen van kennis altijd centraal. Op de beursvloer in Gorinchem word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Er vinden diverse kennissessies plaats over de meeste actuele onderwerpen in de sport.

Maak ook kennis met ruim 200 dienstverleners en leveranciers, bekijk alle productinnovaties van dichtbij en ontdek alle voordelen voor sportverenigingen en/of gemeenten. Bij vrijwel iedere stand zijn er zeer interessante beursacties, dus mis niets!

Uiteraard geniet je van een beursvloer met een échte sportbeleving! Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs is er een leuk en interactief programma met bekende namen uit de Nederlandse sportwereld.

Programma

Binnenkort beschikbaar

Deelnemen als exposant!

Zet jouw producten of diensten op de kaart! Jaarlijks heten wij ruim 7.000 sportbezoekers welkom tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Van een complete verzorgde beursstand tot online promotie en een gratis uitnodigingsservice; deelnemen aan de sportbeurs kan voor elk type sportbedrijf.

Praktische informatie

De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op 10 november in de Evenementhal in Gorinchem. Deze moderne en landelijke beurslocatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt volop parkeerruimte (betaald parkeren: € 6,- dagtarief).

Gratis wifi
Bewaakte garderobe
Tien oplaadpunten

Bereikbaarheid

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht
Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen
Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Openbaar vervoer
Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.

Taxi
Wilt u gebruik maken van een taxi? Boek uw taxirit heel eenvoudig online via sneleentaxi. U profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Toegankelijkheid voor mindervaliden
Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Official partners