ÉÉN SPORTBEURS
TWEE LOCATIES

De Nationale Sport Vakbeurs

De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland. Het unieke beursconcept waarbij sportambtenaren en clubbestuurders samenkomen met dienstverleners & leveranciers uit de sportwereld. Maar ook voor de (niet-zakelijke) sportliefhebber is er genoeg te beleven. Heb je passie voor sport en ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de Nationale Sport Vakbeurs!

Centrale ontmoetingsplek

Het unieke concept waarbij sportambtenaren en clubbestuurders samenkomen met dienstverleners & leveranciers uit de Nederlandse sportwereld.

Netwerken

De centrale ontmoetingsplek waar mensen uit de sportwereld elkaar ontmoeten

Kennisdeling

Een sterk kennisprogramma met bekende sprekers over de meest actuele sportthema’s

Entertainment

Neem actief deel aan sportieve activiteiten en geniet van een hapje en een drankje

Deelnemen aan de grootste
sportbeurs van Nederland!

Zet jouw producten of diensten op de kaart! Jaarlijks heten wij ruim 7.000 sportbezoekers welkom tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Van een compleet verzorgde beursstand tot online promotie en een gratis uitnodigingsservice; deelnemen aan de sportbeurs kan voor elk type sportbedrijf.

De potentie van de Nederlandse sportmarkt

Het bedienen van de sportmarkt is voor bedrijven uit allerlei sectoren erg interessant. Naast de leveranciers van sportmaterialen liggen er veel kansen voor horecabedrijven, zakelijke dienstverleners en accommodatiebeheerders. Een aantal kerngetallen van de sportmarkt:

26000

Sportverenigingen

355

Gemeenten

22000

Sportaccommodaties

Kennispartners

Official partners