E-magazine;
Sportclub van de toekomst

Vol trots presenteren wij hierbij de allereerste uitgave van het e-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs. Het magazine is ingedeeld in diverse katernen, zodat je gericht en snel bij de informatie komt die jou interesseert. Binnen deze katernen vallen de bijbehorende artikelen inclusief links en video’s voor een totale informatievoorziening.

Katernen

In dit katern lees je o.a. over de sportclub van de toekomst, krijg je financiële handvatten aangereikt en vind je handige tools ter ondersteuning van het runnen van jouw vereniging.

In het katern 'sportaccommodatie' vind je alle laatste ontwikkelingen en actualiteiten op gebied van zowel de binnen- als buitensportaccommodaties.

Zeker in deze tijd is iedere sportvereniging op zoek naar interessante sponsor- en verdienmodellen. In dit katern vind je alle (nieuwe) initiatieven.

In dit katern lees je meer over nieuwe kantineconcepten en gerenommeerde leveranciers voor de sportkantine. Ook vind je er een innovatie die de sportkantine nog aantrekkelijker maakt.

Op zoek naar nieuwe teamwear en/of sportmaterialen voor jouw club? In dit katern vind je alle gerenommeerde organisaties die jouw vereniging van dienst kunnen zijn.

Hoe worden sportgebouwen en evenementen weer veilig en toegankelijk in tijden van COVID-19? Dit en meer lees je in het katern 'Evenementen'.

Geïnteresseerd in het verbeteren van de sportprestaties middels visuele trainingen of het bevorderen van het herstel van allerlei sportblessures? Je leest hierover in dit katern.

Waarom een E-magazine?

Duurzaam: geen papier verbruik;

Doeltreffend: direct in de mailbox van 60.000 sportbestuurders en sportambtenaren;

Maximale kennisoverdracht: ieder artikel is door simpele navigatie in 3 kliks zichtbaar;

Altijd en op elk apparaat prettig leesbaar;

Boodschap komt tot leven (middels bewegend beeld en video’s);

Constant actueel: katernen en artikelen worden gedurende 3,5 maand afzonderlijk uitgelicht;

Resultaat / zichtbaarheid is meetbaar.

Vragen over of suggesties voor ons E-magazine?

Voor vragen over dit magazine, kan je een e-mail sturen naar info@nationalesportvakbeurs.nl of bellen naar 078 – 639 70 70.

In april 2021 zal een nieuwe uitgave van dit e-magazine verschijnen. Heeft jouw sportvereniging, gemeente of bedrijf suggesties, een innovatie en/of een inspirerend verhaal voor de sportsector, dan vragen wij jou contact op te nemen via bovenstaande contactgegevens.

Official partners