fbpx

Beursmogelijkheden

Bezoekersprofiel

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs kom je in contact met ruim 7.000 sportbezoekers. Denk hierbij aan verenigingsbestuurders, sportambtenaren, accommodatiebeheerders en particulieren. Op alle beursdagen zorgen wij samen met onze kennispartners voor een actueel programma en leuke entertainment. Op deze manier ontstaat de perfecte mix van zakelijk- en particuliere bezoekers.

Deelname mogelijkheden

Deelnemen met een beursstand kan al vanaf € 130,- per m2 (excl. 21% b.t.w.). De minimale afmeting van de stand is 9 m2 (3 x 3 meter). Dit is inclusief de volgende onderdelen:

Standaard standbouw (zwart)
Antraciete vloerbedekking
Duo-spots standverlichting
Naamvermelding op stand
Alle exposanten van het hoofdevenement van de Nationale Sport Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem, krijgen 50% korting op de m2 prijs voor de extra editie in de IJsselhallen Zwolle (geldig op alle grootte en type stands).

Extra kortingen!

Wij doen er alles aan om jullie beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken.

Daarom krijg je via de Nationale Sport Vakbeurs 10% extra korting op het bestellen van drukwerk via www.zpressprint.nl. Bij ZPRESS Print bestel je tot wel 70% op flyers, brochures en beurswanden. Alles voor een perfecte uitstraling tijdens de Nationale Sport Vakbeurs!

Kortingscode: NSV2020

Bereik de doelgroep ook online!

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van een standplaats. Je deelname aan de Nationale Sport Vakbeurs gaat verder dan de beursvloer, dat begrijpen wij. Vooraf wil je de doelgroep informeren en enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan je stand. Na de beursdagen wil je jouw leads opvolgen, zodat er daadwerkelijk een klantrelatie ontstaat.

Om deze reden stellen wij ons krachtige marketingpakket ter beschikking. Hiermee kan je zowel voor, tijdens als na de beurs in contact staan met je doelgroep. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden van de Nationale Sport Vakbeurs.

Mailingcampagne
Via onze maandelijkse nieuwsbrief bereiken wij tot wel 60.000 adressen in de Nederlandse sportsector. Denk hierbij aan bestuurders van sportverenigingen, gemeenten/sportambtenaren en sportservice bureaus.

Social campagne
Via onze social media kanalen bereiken wij tot wel 20.000 accounts van de doelgroep. We helpen je bij het vormgeven van de advertentie en zorgen voor een duidelijke CTA naar je website.

Google Ads campagne
Bereik de bezoekers van onze website via Google Ads. Zo worden jouw producten/diensten ook via Google onder de aandacht gebracht bij (potentiële) beursbezoekers.

Campagne per post
Een aantal weken voor iedere editie versturen wij een informatiepakket naar alle regionale sportverenigingen en de gemeenten. Het is nu ook mogelijk om met eigen flyers en brochures hierin mee te gaan. Je valt direct op de mat bij je doelgroep!

Promovideo & Aftermovie
Rondom de Nationale Sport Vakbeurs helpen wij je zoveel mogelijk in contact te komen met de doelgroep. Geef sportverenigingen en gemeenten een kijkje achter de schermen met een promovideo of aftermovie (zie voorbeelden bij onze partners).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag om de beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken. Wil jij ook gebruik maken van deze interessante mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@nationalesportvakbeurs.nl. Samen met jou kijken we naar passende mogelijkheden en succesvolle voorbeelden.

Official partners