Nationale Sport Vakbeurs 2020 officieel geannuleerd

Afgelopen week zijn de maatregelen verder aangescherpt. Deze maatregelen hebben natuurlijk gevolgen voor veel sectoren, waaronder de sport- en evenementenbranche.

Ondanks alle positieve vooruitzichten, een goedgekeurd protocol en veel aanmeldingen van bezoekers en exposanten, heeft dit ook grote gevolgen voor de Nationale Sport Vakbeurs 2020.
Via deze weg willen wij je informeren dat de hoofdeditie van woensdag 11 november 2020 officieel is geannuleerd. De verscherpte maatregelen geven ons simpelweg niet genoeg ruimte de beurs te organiseren. Het is een moeilijke beslissing, maar deze is helaas niet te vermijden.

Blijf op de hoogte
Natuurlijk begrijpen wij dat er veel vragen spelen bij clubs en gemeenten over de sportsector in coronatijd. Via onze kanalen blijf je daarom op de hoogte over nieuwe initiatieven en de belangrijkste ontwikkelingen. Samen met onze partners delen wij kennis, tips & tricks en innovaties om je als club en/of gemeente door deze tijd heen te slaan. Hierdoor blijven wij, op weliswaar een alternatieve manier, het sportplatform ‘de Nationale Sport Vakbeurs’.

Wij blijven onverminderd positief! Wij hebben er veel vertrouwen in dat we er volgende jaar, tijdens het 10-jarig jubileum van de Nationale Sport Vakbeurs, samen een groot spektakel van gaan maken.

Blijf gezond en veel sterkte in deze periode.

Post a Comment