SKOR

Website    |    LinkedIn    |    Contact

Over SKOR

SKOR Sports kiest ervoor om dit jaar flink uit te pakken op de Nationale Sport Vakbeurs. De vakbeurs biedt namelijk een unieke mogelijkheid om samen te komen en te praten over waar we het liefst over hebben: sport. Als leverancier van de beste sportmaterialen, praten we graag met gemeenten, sportambtenaren en bestuursleden van sportverenigingen in Nederland en België.

Laten we met elkaar in contact komen!

Voor ons is het heel belangrijk om te weten wat er leeft in de sportwereld. En om te weten waar wij sportclubs kunnen ondersteunen. Hoe kunnen we de sport verbeteren? Hoe gebruiken spelers hun sportmateriaal het liefst? De Nationale Sport Vakbeurs leent zich er perfect voor om daarachter te komen.

Laten we met elkaar in contact komen.

Je kent SKOR Sports misschien als leverancier van de beste sportmaterialen, teamwear en fashion. Wij faciliteren niet alleen, maar willen ook inspireren. Dagelijks ervaren sportclubs de beste sportbeleving dankzij de voetbalproducten van SKOR Sports. Deze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.
Het allerbelangrijkste in de sport is het clubgevoel. De vereniging. Deze waarden komen steeds terug bij SKOR Sports. Dat, samen met productkennis, innovatiedrang en de grenzeloze liefde voor sport, zorgt ervoor dat wij een bijzondere speler in de sportwereld zijn. Natuurlijk denken we graag mee over de toekomst.
Hoe kan jouw club de beste worden in zijn soort? Praat met ons mee, tijdens de Nationale Sport Vakbeurs.
De nummer 1 voor sport- en lifestyle word je niet zomaar. Dat is hard werken, net als het worden van een topclub. Daarom verbeteren we iedere dag opnieuw onze producten en kijken we hoe we clubs nog beter kunnen helpen. Want dat is het doel, samen de top bereiken!

Samenwerken. Ieder team heeft een goede samenwerking als basis. Dat is bij SKOR Sports niet anders. Veel bedrijven, clubs en gemeenten werken samen met ons om iedere dag de sport leuker, interessanter en beter te maken. Op de Nationale Sport Vakbeurs komen we graag tot nieuwe samenwerkingen.
SKOR Sports is een resultaat van een nieuwe stap van ERMA Sport, die je kent van de voetbaldoelen, dug-outs en hockeydoelen. Vanuit ERMA Sport wordt samengewerkt met onder meer Ajax, Feyenoord, PSV, de KNVB en vele andere inspirerende partijen.

Official partners