Sportverlichting.com

Website    |    LinkedIn    |    Contact

Over Sportverlichting.com

Onze missie is verenigingen verlichten door de club toekomstbestendig te maken én houden. Verlichting zit in ons DNA, daarom helpen we je van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen we de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten. Dat doen we onder andere door led-verlichting aan te brengen en je energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase. Het gebruik van de verlichting is essentieel om de reductie te kunnen realiseren

De voordelen van led-verlichting

De overstap naar duurzame led-verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Je bespaart hiermee als sportclub al snel tot 50 procent in verbruik en op de energienota! Led is meer licht voor minder energie, de beste lichtbron voor optimale verlichting op sportvelden en -banen. Een toekomstbestendige oplossing, waarmee je aan de normen voldoet en de sportvereniging een stuk groener maakt! Wij stellen een persoonlijk lichtplan op waarin we alle mogelijkheden, voordelen, de investering en de terugverdientijd in kaart brengen voor de club.

Forse besparingen met Sportverlichting

Sportverlichting.com helpt je niet alleen met de implementatie, maar ook met het gebruik en onderhoud. We verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot stekker in het contact. Forse besparingen realiseren voor sportclubs en gemeentes: daar gaan wij voor. Beter licht tegen lagere kosten en als het kan natuurlijk met subsidie.

Dit doen wij op een onafhankelijke wijze omdat we samenwerken met topmerken zoals Lumosa, AAA-LUX en Signify. Onze 7 stappenplan is uniek: in twee dagen heeft u een volledige businesscase voor uw vereniging of sportpark. Ook zijn er diverse subsidies beschikbaar, deze brengen we in kaart en vragen we kosteloos aan. Daarnaast hebben we interessante financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding en lease. En vervolgens maken wij het voor u waar: van idee naar oplevering en onderhoud.

Bosa subsidie

Je komt als sportvereniging in aanmerking voor Bosa subsidie als je een duurzame investering in de club doet. Deze kun je aanvragen bij de gemeente. Voor overstap naar natuurlijke energiebronnen bijvoorbeeld, een nieuwe grasmat of energiebesparende middelen zoals led-verlichting. De Nederlandse regering heeft in 2020 80 miljoen euro gereserveerd voor de verduurzaming van sportverenigingen. De vergoeding kan oplopen tot 30 procent van de totale investering. Wij helpen je met het in kaart brengen van alle kosten en met de aanvraag van Bosa subsidie.

Wil je meer informatie over de overstap naar duurzame sportveldverlichting? Bezoek ons op de Nationale Sport Vakbeurs in Zwolle en Gorinchem. In onze stand vertellen we je alles over de laatste ontwikkelingen, onze projecten en over de mogelijkheden voor jouw club.

Sportverlichting.com: licht uit, led aan.

Official partners