Aan de slag met een inclusieve sportomgeving: Ervaar het met VR

van 14:00 tot 15:00

Spreker: NOC*NSF

Sessieleider(s): Trainer van Critical Mass
Tijdstip: 14:00 – 14:45 uur
Voor wie: sportverenigingen, verenigingsondersteuners en buurtsportcoaches

Wil jij van jouw sportclub een plek maken waar iedereen zich welkom voelt? Met de VR-experience ‘Met Andere Ogen’ van Critical Mass krijg je de unieke kans om de wereld door de ogen van een ander te zien. Deze VR-ervaring laat je situaties beleven die voor sommige leden van jouw sportclub dagelijkse realiteit zijn. De ervaring is ontworpen om inzicht te geven in de uitdagingen en obstakels waarmee minderheden in sportclubs te maken hebben, en om sportprofessionals te inspireren inclusieve en toegankelijke omgevingen te creëren.

In deze sessie voor sportclubs, clubondersteuners en buurtsportcoaches krijg je niet alleen een bijzondere ervaring, maar ook praktische tips om direct aan de slag te gaan. Je ontvangt hulpmiddelen en informatie, en we laten je zien welke ondersteuning er beschikbaar is om inclusiviteit in de sportclub te bevorderen.

Klik nu hier om je aan te melden voor de sessie van 13:00 – 13:45 uur

Klik nu hier om je aan te melden voor de sessie van 14:00 – 14:45 uur

LET OP: Voor deze sessie van NOC*NSF is beperkt plek. Meld je aan via bovenstaande link en ontvang een bevestigingsmail als bewijs van je reservering. Kom minimaal vijf minuten voor de sessie met de bevestigingsmail naar congreszaal 2. We houden je plek gereserveerd tot vijf minuten voor aanvang. Daarna laten we iedereen zonder reservering toe.