Bezoekersprofiel

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs kom je in contact met ruim 5.500 bezoekers uit de sportwereld. Denk hierbij aan verenigingsbestuurders, sportambtenaren, exploitanten van sportaccommodaties en bedrijfsleven. Op de beursdag zorgen wij samen met erkende kennisdelers uit de sportwereld voor een actueel inhoudelijk programma en leuke entertainment. Op deze manier ontstaat de perfecte mix voor een gezellige en inspirerende beursdag.

Deelname mogelijkheden

Deelnemen met een beursstand vanaf +/- € 150,- per m2 (excl. 21% b.t.w.). De minimale afmeting van de stand is 9 m2 (3 x 3 meter). Dit is inclusief de volgende onderdelen:

Standaard standbouw (wit)
Antraciete vloerbedekking
Duo-spots standverlichting
Naamvermelding op stand

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sportbranche!

Bereik de doelgroep ook online!

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van een standplaats. Je deelname aan de Nationale Sport Vakbeurs gaat verder dan de beursvloer, dat begrijpen wij. Vooraf wil je de doelgroep informeren en enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan je stand. Na de beursdagen wil je jouw leads opvolgen, zodat er daadwerkelijk een klantrelatie ontstaat.

Om deze reden stellen wij ons krachtige marketingpakket ter beschikking. Hiermee kan je, naast het LIVE moment in november, het gehele jaar in contact staan met je doelgroep.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden van de Nationale Sport Vakbeurs.

E-magazine
Met een oplage van 50.000 sportbestuurders, sportambtenaren, exploitanten van sportaccommodaties en bedrijven uit de sportbranche verschijnt jaarlijks in april en september het E-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs. Met een artikel in het E-magazine presenteer je jouw bedrijf, product en/of dienst aan een groot sportpubliek en is het mogelijk om te werken met video’s, bewegend beeld en doorklik mogelijkheden naar één of meerdere webpagina’s. Ieder artikel is in twee kliks leesbaar en blijft drie maanden actueel middels online (re-targeting) promotiecampagne via direct mailing, Facebook en LinkedIn onder dezelfde doelgroep van 50.000 personen.

Mailingcampagne
Via onze maandelijkse nieuwsbrief bereiken wij tot wel 50.000 adressen in de Nederlandse sportsector. Denk hierbij aan bestuurders van sportverenigingen en sportambtenaren van gemeenten/sportbedrijven/sportservicebureaus.

Social campagne
Via onze social media kanalen bereiken wij tot wel 20.000 accounts van de doelgroep. We helpen je bij het vormgeven van de advertentie en zorgen voor een duidelijke CTA naar je website.

Google Ads campagne
Bereik de bezoekers van onze website via Google Ads. Zo worden jouw producten/diensten ook via Google onder de aandacht gebracht bij (potentiële) beursbezoekers.

Campagne per post
Een aantal weken voor iedere beurseditie versturen wij een informatiepakket naar alle regionale sportverenigingen en de gemeenten. Het is nu ook mogelijk om met eigen flyers en brochures hierin mee te gaan. Je valt direct op de mat bij je doelgroep!

Promovideo & Aftermovie
Rondom de Nationale Sport Vakbeurs helpen wij je zoveel mogelijk in contact te komen met de doelgroep. Geef sportverenigingen en gemeenten een kijkje achter de schermen met een promovideo of aftermovie (zie voorbeelden bij onze partners).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag om de beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken. Wil jij ook gebruik maken van deze interessante mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@nationalesportvakbeurs.nl. Samen met jou kijken we naar passende mogelijkheden en succesvolle voorbeelden.