Onze vaste thuisbasis

Op 6 november 2024 vindt de 13de editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens de beursdag kom je in contact met interessante toeleveranciers en dienstverleners voor jouw sportclub, gemeente en/of sportaccommodatie. Daarnaast kan je deelnemen aan een sterk inhoudelijk kennisprogramma, is er amusement met bekende gezichten in de sport en zijn er diverse sportieve activiteiten. Alle bezoekers en exposanten delen dezelfde passie: sport!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs staat het netwerken en het delen van kennis altijd centraal. Op de beursvloer in Gorinchem word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Er vinden diverse kennissessies plaats over de meeste actuele onderwerpen in de sport. Maak ook kennis met ruim 200 dienstverleners en leveranciers, bekijk alle productinnovaties van dichtbij en ontdek alle voordelen voor sportverenigingen en/of gemeenten. Bij vrijwel iedere stand zijn er zeer interessante beursacties, dus mis niets!

Uiteraard geniet je van een beursvloer met een échte sportbeleving! Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs is er een leuk en interactief programma met bekende namen uit de Nederlandse sportwereld.

Beursvloer (m2)
Bezoekers
Bedrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sportbranche!

Praktische informatie

De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op 6 november 2024 in de Evenementhal in Gorinchem. Deze moderne en landelijke beurslocatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt volop parkeerruimte (betaald parkeren: € 10,- dagtarief).

Ook bieden wij vanaf dit jaar een mogelijkheid om gratis te parkeren. Navigeer hiervoor naar het Lingebos, Haarweg 6 in Vuren. Pendelbussen brengen je in 5 minuten van en naar de Evenementenhal Gorinchem.

 

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht
Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen
Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Openbaar vervoer
Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.

Taxi
Wilt u gebruik maken van een taxi? Boek uw taxirit heel eenvoudig online via sneleentaxi. U profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs.
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Toegankelijkheid voor mindervaliden
Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.