Nationale Sport Vakbeurs > Beursprogramma

1. Congreszaal 1 2. Congreszaal 2 3. NOC*NSF Kennisdome 4. Kennispodium 5. Hoofdpodium 6. Overig 7. Esports Paviljoen 8. Padelbaan 9. Beachveld

07:30

08:00

08:30

10:00

10:15

10:30

11:00

11:30

12:00

12:30

13:00

13:30

14:00

14:30

15:00

15:30

16:00

16:30

BSNC-leden ontbijt

07:30 – 08:30 (60 min)
2. Congreszaal 2

Ontbijtsessie: training acquisitie vaardigheden

08:00 – 10:00 (120 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | Voor adviseurs lokale sport | Toegang op uitnodiging

BSNC Algemene Ledenvergadering

08:30 – 11:00 (150 min)
2. Congreszaal 2

Opening beursvloer

10:00 – 10:00
1. Congreszaal 1, 2. Congreszaal 2, 3. NOC*NSF Kennisdome, 4. Kennispodium, 5. Hoofdpodium, 6. Overig, 7. Esports Paviljoen, 8. Padelbaan, 9. Beachveld

Demowedstrijden esporters

10:00 – 10:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen
Team Gullit

Bestuurlijke ontwikkeling

10:15 – 11:00 (45 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | sessie voor clubbestuurders

NOC*NSF sessie: sportpromotie

10:15 – 11:00 (45 min)
1. Congreszaal 1
NOC*NSF | sessie voor beleidsadviseurs, buurtsportcoaches en verenigingsadviseurs | Toegang op uitnodiging

Het doel van Branchevereniging Esports Nederland (BEN)

10:30 – 11:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen
BEN & NOC*NSF

Gehele dag diverse activiteiten

10:30 – 16:00 (330 min)
9. Beachveld

Gehele dag diverse activiteiten

10:30 – 16:00 (330 min)
8. Padelbaan

Beat de FIFA koningin

11:00 – 11:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen

Vullen of Voeden | De Bewuste Kantine: een integrale visie

11:00 – 12:00 (60 min)
5. Hoofdpodium
Met o.a. Bas Nijhuis, Wethouder Barendrecht en Serdar Gözübüyük

Innovatielab CSC Sport • GreenFields

11:00 – 12:00 (60 min)
6. Overig
Toegang op uitnodiging

Ontwikkelen data gedreven sportbeleid

11:00 – 12:00 (60 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | sessie voor beleidsadviseurs gemeenten en sportbonden

NOC*NSF sessie: inclusieve, veilige en positieve sport

11:00 – 12:30 (90 min)
1. Congreszaal 1
NOC*NSF | sessie voor sportbonden | Toegang op uitnodiging

Gemeente Rotterdam: vereniging van de toekomst

11:30 – 12:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen
Living Lab Rotterdam Sportsupport

BSNC sessie: Aanbestedingstraject van de toekomst

12:00 – 13:00 (60 min)
2. Congreszaal 2

Beat de FIFA koningin

12:00 – 12:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen

WK voetbal quiz

12:00 – 13:00 (60 min)
5. Hoofdpodium

Clubkader

12:00 – 13:00 (60 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | sessie voor beleidsadviseurs gemeenten en sportbonden

Demowedstrijden esporters

12:30 – 13:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen
Team Gullit

KNVB Jantje GG

13:00 – 13:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen
WePlay Esports

Sportdebat voor sportambtenaren en sportbestuurders

13:00 – 14:30 (90 min)
1. Congreszaal 1
RVVB

NOC*NSF sessie: Sportaccommodatie van de toekomst

13:00 – 14:00 (60 min)
4. Kennispodium
NOC*NSF | sessie voor clubbestuurders

Sport en bewegen onderwijs i.c.m. Esports, Gaming en Gamification

13:30 – 14:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen
MBO Raad – Directeur CIOS NL

Structureel ontwikkelen jeugdvoetbal bij de amateurverenigingen

13:30 – 14:30 (60 min)
5. Hoofdpodium
Foppe de Haan, Ronnie Venema (sc Heerenveen), Richard Elsinga (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland)

Innovatielab CSC Sport • GreenFields

13:30 – 14:30 (60 min)
6. Overig
Toegang op uitnodiging

Arbitrage, gezonde sportomgeving en/of duurzame sportaccommodatie

13:30 – 14:30 (60 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | sessie voor clubbestuurders

Topsport Esports Talentontwikkeling

14:00 – 14:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen
Talentcenter Gelderland

WESLEY SNEIJDER over het naderende WK voetbal

14:30 – 15:30 (60 min)
5. Hoofdpodium
Gehost door Kees Jansma

Welzijn, onderwijs en (top)esport crossover

14:30 – 15:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen
BEN

Milieuvriendelijk beheer sportvelden

14:30 – 15:30 (60 min)
3. NOC*NSF Kennisdome
NOC*NSF | sessie voor clubbestuurders

Combinatiefunctionaris over esports in zijn gemeente

15:00 – 15:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen
House of Esports

VR Experience GameGeneration

15:30 – 16:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen

Uitreiking hoofdprijzen Enlighten your Talent campagne

15:30 – 16:00 (30 min)
5. Hoofdpodium
Door Kees Jansma en Oostendorp Nederland

Gamification interactive devices

16:00 – 16:30 (30 min)
7. Esports Paviljoen

Beat de FIFA koningin

16:30 – 17:00 (30 min)
7. Esports Paviljoen

Sluiting beursvloer

17:00 – 17:00
1. Congreszaal 1, 2. Congreszaal 2, 3. NOC*NSF Kennisdome, 4. Kennispodium, 5. Hoofdpodium, 6. Overig, 7. Esports Paviljoen, 8. Padelbaan, 9. Beachveld